• NJOFTIMI PËR ANULIMIN E AKTIVITETIT TË PROKURIMIT/01.12.2020

  Kërkese për Kualifikim për PPP” Rehabilitimi dhe zhvillimi i Palestrës se Sporteve dhe Infrastrukturës përcjellëse ,Pishina dhe Objekti i Akomodimit “Bashkim Selishta-Petriti”, Komuna e Gjilanit

  Shkarko
 • Njoftimi për Anulimin e Aktivitetit të Prokurimit/29.01.2019

  Njoftimi për Anulimin e Aktivitetit të Prokurimit “Sigurimi i shkollave fillore dhe të mesme” – Komuna e Ferizajt

  Shkarko
 • Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit/20.11.2017

  Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit “Sigurimi i shkollave fillore dhe të mesme” – Komuna e Ferizajt

  Shkarko
 • Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit/11.09.2017

  Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit “Parkingu Nëntokësor P2” , në afërsi të Spitalit në Komunën e Ferizajt

  Shkarko
 • Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit/11.09.2017

  Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit “Parkingu Nëntokësor P3” , në afërsi të stacionit policor në Komunën e Ferizajt.

  Shkarko
 • Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit/07.07.2017

  Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit për projektin: ''Sigurimi i shkollave fillore dhe të mesme” – Komuna e Ferizajt

  Shkarko
 • Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit/07.07.2017

  Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit “Parkingu Nëntokësor P2” , në afërsi të Spitalit në Komunën e Ferizajt

  Shkarko
 • Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit/07.07.2017

  Njoftimi për anulimin e aktiviteteve të prokurimit “Parkingu Nëntokësor P3” , në afërsi të stacionit policor në Komunën e Ferizajt.

  Shkarko
 • Komuna e Prizrenit - Njoftim per anulim/13.01.2016

  Komuna e Prizrenit -Njoftim per anulim

  Shkarko
 • Komuna e Gjilanit - Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit/21.11.2014

  Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit: RREGULLIMI I INFRASTRUKTURËS SË KOMPLEKSIT TË SHKOLLAVE TË MESME NË KOMUNËN E GJILANIT

  Shkarko
 • Forma e aplikimit/06.11.2012

  Forma e aplikimit për trajnim PPP

  Shkarko
 • Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit HCV/01.05.2012

  Shkarko