PPP në ANP: U mbajt takimi nismëtar mes KDN dhe Këshilltarëve të Transaksionit

"Ne po futemi në një proces të evaluimit te opsioneve, rekomandimet që do të vijnë nga partneri ynë, ne do t’i marrim parasyshë dhe pastaj do të marrim vendimet se si do të vazhdojmë më tutje. Nuk duhet të paragjykohet ky proces, sepse ne ende nuk kemi në tavolinë se si do t’i qasemi...", vlerësoi ministri Limaj.
 

 
Kthehu prapa