Takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private

 

Komiteti për PPP mbajti takimin e radhës më 16 prill 2018,  ndër të tjera u diskutua.

  •   Shqyrtimi i Projekt Propozimit të Komunës së Prishtinës;
  •   Opsionet për funksionalizimin e Ekipit për Menaxhimin e Projekteve të ANP-së;
  •   Shqyrtimi të LIKIA të produktit të ri të Programit Nxitës 2018-2020;

Në këtë takim është aprovuar projekt propozimi për "Parkingun Nëntokësor" të Komunës së Prishtinës i cili është në përputhje me strategjinë për zhvillimin ekonomik të kryeqytetit dhe nevojave të qytetareve, ky projekt është parashikuar të jetë rreth 12 milion Euro. Gjithashtu  është aprovuar  programi i ri nxitës të Aeroportit ndërkombëtar i Prishtinës "Adem Jashari" 2018-2020.

 

 

Kthehu prapa