Zyrtaret e DQPPP-së morën pjesë në përurimin e projektit “BOREA” në Pejë.

Zyrtaret e DQPPP-së morën pjesë në përurimin e projektit “BOREA” në Pejë.

Me datën 07.09.2018 është bërë ceremoninë hapëse e Qendrës Turistike dhe Rekreative – “Borea”. Ne ceremoninë hapesë ishin të pranishëm përfaqësuesit e konsorciumit fitues “Fileit” dhe përfaqësues të Komunës së Pejës si dhe zyrtaret e Departamentit Partneritetit Publiko Privat.

 

Projekti "Borea" parashikon zhvillimin e një qendre të re të skijimit dhe kapaciteteve përkatëse të turizmit në rajonin e Pejës. Është një projekt në të cilin pritet të investohen rreth 54 milion euro.

Kthehu prapa