Departamenti Qendror për PPP në bashkëpunim me EPEC dhe Bankën Investive Evropiane organizuan një Work - Shop një ditorë në Prishtinë

Me 09 tetor, 2018 Departamenti Qendror për PPP në bashkëpunim me EPEC dhe Bankën Investive Evropiane organizuan një Work - Shop një ditorë në Prishtinë me temën “Përgatitja dhe prokurim i  projekteve  PPP në Ballkanin Perëndimor-Udhëzues për praktikë te mirë”

 

Zyrtar të Ministrisë se Financave, përfaqësues nga komunat e Gjakovës, Ferizajt, Mitrovicës, Pejës, Gjilanit dhe institucioneve të tjera morën pjesë në ketë Work Shop. Trajnimi është realizuar nga ekspertët për PPP-së Z. Fernando Crespo Diu dhe Z. Knut Gummert  si këshilltar për PPP ne kuadër EPEC dhe Bankën Investive Evropiane. Gjatë trajnimit janë shqyrtuar disa raste te prokurimit të projekteve PPP.

Kthehu prapa