Takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private 12.07.2019

U mbajt takimi i radhës i komitetit për Partneritet Publiko Privat me datën 12.07.2019 me ketë Agjendë

 

 

1.      Konfirmimi i kuorumit;

 

2.      Aprovimi i procesverbalit të takimit të kaluar;

 

3.      Shqyrtim i projekt propozimit të Partneritetit Publiko Privat PPP-19-20, Ofrimi i shërbimeve përgjatë Autostradës 6 dhe 7, nga Ministria e Infrastrukturës;

 

4.      Raportet vjetore mbi performancën e kontratës PPP të ANP-së “Adem Jashari”;

 

5.      Çështje tjera.

 

Kthehu prapa