Me 25.03.2022 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private

Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar nëpërmes Vendimit të Qeverisë Nr. 04/03 të datës 02.04.2021 në përputhje me Ligjin për Partneritet Publiko Privat (Nr. 04/L-045), është mbajtur të premten, më 25 mars, 2022 në ora 14:00, në Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve, me këtë:

 

Agjendë

1.       Konfirmimi i kuorumit;

2.       Aprovimi i procesverbalit nga takimi i fundit;

3.       Shqyrtimi i kërkesës së propozuar nga partneri privat LKIA në lidhje me programin e Stimulimit për shërbimet e trajtimit të kufizuar tokësor për periudhën 2022-2024;

4.       Çështje të   tjera.

Kthehu prapa