Kryeministri Thaçi vizitoi punimet në ANP - Adem Jashari

 

Të premten, më 14 tetor, 2011, Kryeministri Thaçi vizitio vendpunimin në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës. Kryeministri ishte në shoqëri të Ministrit të Financave, z. Hamza, Sezai Bacaksız, anëtar i Bordit të Drejtorëve të Limak Group dhe z. Jashari, Kryetar i Bordit të ANP Sh.A.

Gjatë vizitës është parë progresi i punëve në ndërtimin e terminalit të ri. Në fund të vizitës nga konzorciumi Limak  - ADL u dha një prezantim mbi kronologjinë e punëve të deritanishme.

 

 

Kthehu prapa