Lajme

Doracaku për Vlerësimin e Propozimeve të Projekteve të Partneritetit Publik Privat nga Departamenti Qendror i PPP dhe Sistemi i Monitorimit të Projekteve PPP në Kosovë./17 gusht 2023

Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat në bashkëpunim me HCDF-në kanë përgatitur Doracakun dhe Raportin e Monitorimit të Projekteve PPP në Kosovë.

më shumëtë gjitha lajmet

Në fokus

 • home-img

  Me 13.10.2020 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private

  19 tetor 2020Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar...
 • home-img

  Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin e parë dy ditor të trajnimeve për vitin 2021

  25 shkurt 2021Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat ne bashkëpunim me IKAP, filloj...
 • home-img

  Me 17.11.2020 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private

  24 nëntor 2020Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar...